söndag 23 januari 2011

Utslängd

Ego-Jörgen bestämde igår att ingen förutom han själv fick vara hemma igårkväll eftersom han skulle ha en bastu-och-öl-kväll med sina kompisar. Visserligen passade det den övriga familjen rätt bra eftersom vårt behov av att se fyra fulla scoutledare snubbla in och ut ur bastun, visa knopar de kommit på och sjunga lägersånger med tillhörande rörelser inte var så där jättestort...

Vart tog vi vägen då undrar ni? Stod vi med näsorna tryckta mot köksfönstret hela natten med tårar i ögonen och frost i håret? Nepp.

Armica flirtande in sig hos moster Lala och morbror Manne och såg till att de matade henne med hamburgare, chips och godis tills hon fick ont i magen och snodde sedan Mannes sängplats så att han fick sova på soffan. Jag bokade in mig och Nova på Hotell Mamma där det som tur var fanns två lediga rum. Det här är verkligen ett hotell som jag kan rekommendera! Servicen är utomordentlig, sängarna är sköna och maten perfekt. Det bästa är att det finns bebisservice att boka som tillägg. Så när din bebis vaknar på morgonen och du inte känner för att gå upp än ringer du bara i en liten klocka så går hotellägaren själv upp och fixar välling och byter bajsblöjor.

Nu måste jag sluta för det serveras brunch i matsalen!
Published with Blogger-droid v1.6.5

Inga kommentarer: