söndag 25 september 2011

Sysslar Amnesty med sånt här?

Allt ska man komma ihåg själv. Man tycker ju att teknologin skulle ha kommit så pass långt nu att det kunde finnas nån sorts kom-ihåg-funktion på vitvaror likaväl som på mobilen. Jag menar... vem som helst kan ju slänga in blöt tvätt i torktumlaren och sedan glömma att sätta på den. Det är ju faktiskt en massa moment som ska göras mellan det att man lägger in tvätten och det att man sätter på torktumlaren.

En annan sak som är lätt att glömma är att sminka sig innan man går till jobbet. Speciellt den dagen som man ska ha utvecklingssamtal med fyra föräldrar. Det kan hända vem som helst. Så en kom-ihåg-funktion på sminkväskan efterlyses också.

Dagens samhälle är lite diskriminerande tycker jag. Jag menar... ska vi med taskigt närminne inte få gå i torra, varma kläder? Ska vi behöva stå ut med att alla frågar om man är sjuk bara för att man glömt lite mascara. Ska vi behöva äta fryst middag bara för att nån glömde ta fram kycklingen ur frysen...?

Nej, fram för bättre kom-ihåg-funktioner- Låt alla få vara med i samhället!

P.S. Visst man man väl torktumla blöt tvätt som legat en hel natt? Det är en retorisk fråga. Jag menar inte att det är här hemma som vi gör sådant. Det är en... kompis... som frågar. D.S

Inga kommentarer: