torsdag 1 mars 2012

Vi vann!!!

Vi har varit i helvetet och sedan kämpat oss tillbaka till livet! Vi har stått längst ned i en soppåse full av räkskal och kycklinginälvor och klättrat upp till toppen igen! Jag vill ge alla er som tagit er igenom ett liknande helvete en stor eloge och höja er till skyarna! Fan vad vi är bra hör ni! Och den här jävla influensan kan bara lägga sig i ett fult mögligt hörn av världen och ruttna bort för vi vann!!!

Först vab i en vecka och sedan influensa i en vecka. Jag var senast på jobbet i mitten på februari och då var det 10 minusgrader ute och snö överallt. Men nu börjar vi som sagt se ett slut på den här tunneln som varit fylld av snor, yrsel, feber, var, bomull, näsdroppar, Bolibompa, svidande näsor, alvedon, mollypect, bricanyl, mardrömmar och 5 kg näsdukar. Det finns några små hinder av yrsel kvar att ta sig förbi, men vi ser i alla fall slutet härifrån.

Som belöning för denna hemskaste av perioder ska hela familjen åka till Kolmården nästa helg och bo på Vildmarkshotellet. Vi ska titta på djur, grilla korv, bada och spabehandlas och komma hem som världens lyckligaste människor.

Hur firar ni andra er seger?


Inga kommentarer: