söndag 21 februari 2010

Vissa är kreativa friluftsmänniskor och andra latar sig och gnäller.


I fredags drog tre fjärdedelar av familjen iväg till Bögs gård med Isac med familj. Vi såg grisar, hästar, kor och kaniner och som det äkta stadsbarn Armica är var hon väldigt misstänksam mot alla djur. Men så fort vi skulle in på Helenas Café blev det fart på henne. Hon får ju ingen mat hemma, stackarn, eftersom hennes mamma inte har tid med sånt larv. Det finns ju tvprogram som måste ses och mail, bloggar och forum som måste läsas.

Döm om min förvåning då när hon i natt kommer in och mumlar att hon kräkts. Vad har hon att kräkas upp liksom? Jörgen sanerade Armica, lakan och pyjamas och gjorde sedan om allt en gång till när hon kräktes igen en halvtimme senare. Sedan kräktes han själv och hade ju även jouren på jobbet så han var uppe och jobbade ett antal gånger på natten också. Allt medan jag och Nova sov så fridfullt så. Nu ligger han på soffan och latar sig medan jag och Armica bygger tågbana. Världens snyggaste tågbana förresten.

Alla bitarna användes och för att komma runt måste man åka överallt också. Ingen sträcka är oanvänd vilket är något som jag och Jörgen tävlar om när vi bygger. Armica är inte med för, lets face it, hon är inte särskilt kreativ och bygger bara in i väggen hela tiden.

1 kommentar:

goåglad sa...

Haha men stackars Armica o Jörgen.Du får ju sluta ge ungen nån mat o dryck överhuvudtaget så slipper man det där. Men skönt att du o Nova sover gott! Krya på er