måndag 25 januari 2010

Armicas första skidtur


Nu är vi hemma från Björnrike. Allt har funkat jättebra och alla är nöjda och glada. Det blev restaurangbesök på Björnrikegården, pulkaåkning, våffelätande och naturligtvis skidåkning.

Som ni kan se på videon var det helt okej att åka skidor och hon åkte fyra, fem åk både på fredagen och på lördagen. Hon åkte till och med knapplift själv (fast mormor sprang bredvid och höll i). Vår duktiga tjej!

När vi åkte igår tappade hon sugen ett tag, men när jag gjorde henne uppmärksam på de små "konerna" i form av gossedjur som stod i backen (i övre vänstra hörnet i videon) ville hon genast ta liften upp och åka ned och krama varenda en av dem. Synd att vi inte fick det på film. Det var sååå sött! Efter det fick hon ett psykbryt men det var nog för att hon frös.

Nu är vi hemma igen och planerar redan för att köpa en bil med takräcke så att vi får plats med allas skidor och stavar i vår egen bil nästa år :o) För jag hoppas att det här kommer att bli en årlig tradition! Tack allihop som var med! Det var underbart!

Inga kommentarer: